Híreink
NövényvédelemÖko kertünk felkészítése a tavaszra: metszés és lemosó permetezés
2021. évi 1. növényvédelmi felhívás ökológiai kertészkedőknek
biokertészet, vegyszermentes kertészkedés, biokertészkedés, zsigó györgy, réz, lemosópermetezés, gyümölcstermesztés, olaj, metszés, gyümölcsfa
RészletekNövényvédelem
Lemosó permetezés: ökoban engedélyezett növényvédőszerek listája
2021. évi 1. növényvédelmi felhívás melléklete
biokertészet, növényvédőszer, öko növényvédőszer, réz, lemosópermetezés, olaj, kén
RészletekHír
Tájfajta paradicsomaink Magyarország kiválóságai között
Február 18-ig itt adhatod le voksodat az általad leginkább díjazott jelöltekre, köztünk ránk is!
ömki, tájfajta, tájfajta paradicsom, bio paradicsom, tájfajta paradicsompalánta, highlights of hungary
RészletekHír
ÖMKi On-Farm Élő Laboratórium
Az ÖMKi on-farm kutatási hálózata 2020. szeptember 4-én elnyerte az „élő laboratórium” címet - hivatalosan ÖMKi On-Farm Living Lab megnevezéssel - így bekerült a nemzetközi Élő Laboratóriumok Európai Hálózatának (European Network of Living Labs - ENoLL) tagjai közé.
ökológiai gazdálkodás, ökológiai mezőgazdaság, ömki, on-farm, szaktanácsadás, living lab, termékpálya, vetőmagkeverék, tájfajta paradicsompalánta, termékfejlesztés
RészletekHír
A jövőálló agrárium kialakításában vállalunk kulcsszerepet hazánk legnagyobb, ökológiai gazdálkodással foglalkozó kutatóintézeteként
Kutatási és szaktanácsadói szerepvállalásunkat folytatva, 2021-ben is a legjobb hazai agroökológiai gyakorlatok terjesztésén fogunk dolgozni.
biogazdálkodás, ökológiai gazdálkodás, ökológiai mezőgazdaság, ömki, tájfajta paradicsom, IFOAM, élő laboratórium, tájfajta paradicsompalánta, biotermék, agroökológia, bio termékek, kisparcellás kísérlet, 2020
RészletekHír
Magyar kiválóságok között az ÖMKi tájfajta paradicsompalántái
Bekerültünk a Highlights of Hungary-be
bio élelmiszerek, biogazdálkodás, ömki, helyi termék, tájfajta, tájfajta paradicsom, paradicsom, paradicsompalánta, bio paradicsom, tájfajta paradicsompalánta, highlights of hungary, magyar gasztronómia
Részletek