Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

2023. november 24. Hír

Meghívó: LiveSeeding webinárium

Csatlakozz az Európai Unió első LiveSeeding webináriumához, melynek témája: vállalkozói tevékenység az öko vetőmag és öko növénynemesítés ágazatban!

A WEBINÁRIUM CÉLJA

A "Vállalkozói tevékenység az ökológiai vetőmag- és növénynemesítési ágazatban" című uniós webinárium célja a meglévő vagy potenciális kezdeményezések azon ismereteinek és készségeinek megerősítése, amelyek szükségesek ahhoz, hogy vállalkozói tevékenységet folytassanak az ökológiai vetőmag- és növénynemesítési ágazatban. Ez az első rendezvény általános keretként szolgálja a fenti célt, a következők pedig részletesebben foglalkoznak majd a kapcsolódó speciális témakörökkel.

LS Invite_magyar

 

MIKOR?

2023. december 13-án és 14-én, 9:30-13:00 (CET) közt

KIKNEK SZÓL?

A webinárium egyaránt szól a meglévő kezdeményezések számára, amelyek javítani kívánják stratégiájukat, és azoknak, akik vállalkozóként kívánnak tevékenykedni az ökológiai vetőmag- és növénynemesítési ágazatban. Különösen a biogazdálkodóknak és a kis- és középvállalkozások vezetőinek szól, akik ökológiai vetőmagok és -palánták előállításában és/vagy forgalmazásában, valamint az ökológiai növénynemesítés fejlesztésében vesznek részt.

CÉLNÖVÉNYEK ÉS -FAJTÁK

A webinárium hozzájárul a különböző növénytípusokkal, különösen szántóföldi növényekkel és zöldségfélékkel foglalkozó kezdeményezésekhez. Fajta szinten különös figyelmet fog fordítani az ökológiai heterogén anyagokra (OHM), a nyílt beporzású és a helyi/hagyományos fajtákra, valamint a részvételen alapuló növénynemesítésre.

GYAKORLATI TUDNIVALÓK

A webinárium angol nyelven zajlik. Az eseményt követően a felvételek elérhetők lesznek - ismeretterjesztés céljából - a LiveSeeding közösségi média csatornáin. A webinárium tehát később magyar nyelvű felirattal is megtekinthető lesz. Emellett az előadók prezentációit minden résztvevőnek elküldjük.

A teljes program megtekinthető ide kattintva.

REGISZTRÁCIÓ

Link: https://survey.fibl.org/index.php/835738?lang=en

Határidő: 2023. november 30.

Forrás: Join the 1st EU LiveSeeding Webinar on Entrepreneurship in the Organic Seeds and Breeding Sector - LIVESEEDING

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen