Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

2024. január 25. Hír

Éves BIOEAST konferencia – körforgásos biomassza alapú gazdaság

A BOOST4BIOEAST konzorcium és a BIOEAST Kezdeményezés március 6-7-én rendezi meg az éves BIOEAST Konferenciát, amelynek a budapesti Természettudományi Kutatóközpont ad otthont. A konferencia témája „A szakértői közösségek szerepe a nemzeti és makro-regionális biomassza alapú gazdasági szakpolitikák és a K+I prioritások kialakításában a BIOEAST-országokban”.

A BIOEAST kezdeményezés új lendületet kapott a következő három évre, a 2024 januárjában indult BOOST4BIOEAST Horizon Europe projekttel.

A projekt célja nemzeti szakértői közösségeken (BIOEAST HUB-ok) keresztül összekapcsolni a biomassza alapú gazdaság szereplőit a döntéshozókkal, hogy a kapcsolódó szakpolitikákban és kutatás-fejlesztési területeken megerősítse a szerepüket, valamint hosszú távú együttműködést és hálózatépítést segítsen elő az érdekeltek között nemzeti és makro-regionális szinten.

A nemzeti BIOEAST HUB-ok közösségépítésének és létrehozásának beindítása érdekében a BOOST4BIOEAST konzorcium és a BIOEAST Kezdeményezés március 6-7-én megrendezi az éves BIOEAST Konferenciát, amelynek a budapesti Természettudományi Kutatóközpont ad otthont. A konferencia témája „A szakértői közösségek szerepe a nemzeti és makro-regionális biomassza alapú gazdasági szakpolitikák és a K+I prioritások kialakításában a BIOEAST-országokban”.

Szeretettel várjuk a hazai biomassza alapú gazdaság szereplőit és minden érdeklődőt! Már most mentsék le a naptárba az esemény időpontját!

A konferencia hivatalos nyelve angol.

Regisztráció és részletes programterv hamarosan: www.bioeast.eu

The BOOST4BIOEAST consortium and the BIOEAST Initiative jointly invite you to the Annual BIOEAST Bioeconomy Conference hosted by the Research Centre for Natural Sciences in Budapest, Hungary. The  (4)

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen