Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

Az Év Agrárembere díj közönségszavazása – Csáki Tamás, az ÖMKi méhészeti kutatásainak vezetője kategória döntős!

Büszkék vagyunk arra, hogy Csáki Tamás, az ÖMKi méhegészségügyi kutatásainak vezetője „A jövő agrárszakembere” kategóriájában indul Az Év Agrárembere díjért.

Munkatársunk méhészeti ágazat iránti elkötelezettsége példaértékű, munkássága és eredményei pedig magukért beszélnek. 2013-ban létrehozta az ÖMKi méhészeti on-farm kutatási hálózatát, melyben országszerte immár 65 termelő méhészgazdaság bevonásával vezet kutatási projekteket. A hálózattal elért egyik legfontosabb eredménye a méhek elsőszámú kártevője, a varroa atka elleni szerves savakra alapozott ökológiai védekezési módszerek kidolgozása és elterjesztése. Jelenleg is az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelő méhészeti szövetkezet és szaktanácsadói hálózat kialakításán dolgozik. Szakmai bemutatkozásáról bővebben itt olvashatnak: http://www.azevagrarembere.hu/jelolt/445

A róla készült kisfilmet itt tekinthetik meg: https://www.youtube.com/watch?v=F43chpb37NE

Az Év Agrárembere díj Közönségszavazása során 2018. január 30-ig lehet leadni a voksokat a jelöltekre. Csáki Tamás kutatónk támogatásával nem csak a munkáját elismerését segítjük, de lehetőség nyílik arra, hogy az ökológiai kutatás, azon belül is a méhészeti ágazat minél szélesebb körben ismerté váljanak!

A Közönségszavazás itt érhető el: Az Év Agrárembere

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen