Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

Kiadvány

Méhegészségügy az ökológiai méhészetben

Nyomtatott verzió ára: 2 638 Ft + ÁFA / db

Elektronikus formátum
PDF

Jellemzők
Színes

Oldalszám
52


Letöltés elektronikus formátumban

 Méhegészségügy az
ökológiai méhészetben


Általános szerződési feltételek

Az ökológiai méhészkedés méhegészségügyének legfontosabb alapelve a méhcsalád fajára jellemző teljes egészség megőrzése. Ennek érdekében a klasszikus kihívások mellett újabb és újabb jelenségek merülnek fel, mint a globális árumozgatás és a klímaváltozás, valamint környezetünk flórájának változása. 

Sok esetben a beteg méhek családszinten sokáig kevés, vagy nehezen felismerhető tünetet produkálnak. Mindezek miatt általános elvárás bármelyik méhésztől jártasság a termelési gyakorlati ismeretek mellett a méhtartás egészségügyi vonatkozásában is. A méhcsalád egészséges állapottól való eltérését a kórokozók mellett sok egyéb tényező külön és együtt is okozhatja. Egy mérgezés következtében fel is szaporodhat egy vagy több kórokozó, de a mérgezés nem csak a mezőgazdasági növényvédelemből származhat, hanem lehet egy helytelen védekezési módszer következménye is. Ezek mellett számos emberi tényező lehet okozója egy betegség kialakulásának, mint pl. a zavarás vagy akár a beltenyésztés.

Kiadványaink elektronikus formátumban ingyenesen letölthetők. A nyomtatott kiadványok, a nyomtatási díj kifizetése után rendelhetők meg. Postai kiszállítás esetén itt a webáruházban rendelheti meg a terméket. Az ár a szállítási díjat tartalmazza. Amennyiben személyesen, az irodánkban szeretné átvenni a kiadványokat, kérjük írjon e-mailt az info@biokutatas.hu címre.

Méhegészségügy az ökológiai méhészetben

2 638 Ft + ÁFA / db

db
Kosárba teszem

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen