Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

Kiadvány

ÖMKi szántóföldi on-farm kutatások - Búza 2021

Nyomtatott verzió ára: 0 Ft + ÁFA / db

Elektronikus formátum
PDF

Jellemzők
Színes

Oldalszám
14


Letöltés elektronikus formátumban

 ÖMKi szántóföldi on-farm kutatások-Búza 2021.pdf


Általános szerződési feltételek

Az alábbi kiadványt nem lehet nyomtatott formában megrendelni. Az online verzió ingyenesen letölthető a jobboldali, információs sávban lévő linkre kattintva.

Búza fajtatesztjeink az ökológiai gazdák számára a megfelelő hozamú, étkezési minőségű, azaz hagyományos kenyér készítésére  legalkalmasabb búzafajták kiválasztásában kívánnak segíteni. Az évek alatt sok hazai és nemzetközi konvencionális nemesítésű fajtát  tesztelhettünk, amelyeket évről-évre egyre jobban kiszorítottak az ökológiai nemesítésű legújabb fajták, melyek elsősorban Ausztriából származnak. Korábbi összefoglalóinkat is érdemes áttanulmányozni, amelyekből az évjárati sajátosságokat és az értékelési kritériumok fejlődését is nyomon követhetjük.

Azt a szempontrendszert, amely alapján egy adott gazdaság számára legmegfelelőbb fajtákat kiválasztjuk már a korábbi összefoglalónkban bemutattuk, de röviden az 5. fejezetben most is kitérünk az általunk javasolt kiválasztási szempontokra.

Jelen kiadványban elsősorban a 2021. évi eredményeinket összegezzük. A növekvő adatmennyiség miatt igyekeztünk az eredmények értékelését és ábrázolását egyszerűsíteni és közérthetőbbé tenni, hiszen a  vizsgálataink eredményeit és tapasztalatait egyre többen próbálják hasznosítani saját gazdaságukban is.

ÖMKi szántóföldi on-farm kutatások - Búza 2021

0 Ft + ÁFA / db

A termék jelenleg nem rendelhető

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen