Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

ÖMKi „Ökokedvenc” Fotópályázatának eredménye

Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) szeptember elején meghirdetett fotópályázata sikeresen lezárult, ezúton is köszönjük az aktív részvételt. A pályázat célja az volt, hogy felhívjuk a figyelmet az ökológiai élelmiszerek széleskörű fogyasztásának fontosságára. A beérkezett ötletes képek közül hét döntőst választottunk ki, akik között két fő kategóriában hirdettünk nyertest.

A Közönség Díj kategóriában személyesen lehetett szavazni az ÖMKi standjánál kiállított döntős művekre a 2017. szeptember 19-24. között megrendezett Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) keretei között.  Emellett a közösségi oldalunkon is megosztottuk a műveket, így az online és személyes voksok összesítése után hirdettük ki e kategória nyertesét. A Szakmai Díjról az ÖMKi csapata döntött figyelembe véve a pályázatban feltüntetett kritériumokat. A nyeremények átadására, melyek egyenesen a MagosVölgyi Ökológiai Gazdaság kertjéből frissen érkeztek, október végén került sor.

 

A két kategória díjazottjai:

  1. Közönség Díj: Tordai Rozália – “Engem választasz vagy a körtét?!” c. képe
  2. Szakmai Díj: Bertalan Fanni – “Bertalan Fanni és a birsalma” c. képe

 

A beküldött és megosztott képeket – ahogyan azt a meghirdetéskor jeleztük –, elektronikus és nyomtatott kiadványainkban szeretnénk felhasználni, így a pályaművek biztosan visszaköszönnek majd brosúráinkban és a honlapunkon.

Bízunk benne, hogy sikerült pályázóinkban felébreszteni az érdeklődést a fenntartható élelmiszertermelés iránt. Ezúton is köszönjük a pályázat résztvevőinek a lelkesedést és a fantáziadús képeket, és szeretettel gratulálunk díjazottjainknak! (maradék két kép)

A nyertes képeket az ÖMKi Facebook oldalán is megtekinthetik: ÖMKi

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen