Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet
Élvonalbeli kutatás Ökológiai szemlélet Fenntartható jövő

Támogasd a munkánkat! hu en

Keresés


Szabadszavas keresés

Kategória

Téma

(Kijelölés törlése)
Keresés

Kosár tartalma

0 tétel van

Fizetendő:

Szállítási díj nélkül
Az összeg az ÁFÁ-t tartalmazza

Kosár Megrendelem  

Híreink

2024. július 8.

HírEurópa legnívósabb szakértői az élelmiszeripar és a mezőgazdaság jövőjéről

2024. szeptember 10-12. között, Budapesten, a Pesti Vigadóban megrendezésre kerülő Európai Ökogazdálkodási Kongresszus komplex programjában izgalmas előadásokon, érdekfeszítő panelbeszélgetéseken és piaci elemzéseken keresztül vizsgáljuk az ökogazdálkodási ágazat legfrissebb témáit és kérdésköreit.

A konferenciára olyan neves nemzetközi előadók, szakértők kaptak meghívást, akik széleskörű tapasztalatuk révén meghatározó szemléletet és véleményt képviselnek az élelmiszeripar és a mezőgazdaság jövőjét érintő témákban. 

ökológiai gazdálkodás, Európai Ökogazdálkodási Kongresszus

Részletek
2024. július 8.

Hír
Budapesten találkoznak az ökológiai gazdálkodás nemzetközi és hazai nagyágyúi szeptemberben

Szeptember 10-12. között immár 18. alkalommal szervezik meg az Európai Ökogazdálkodási Kongresszust, ezúttal a most júliusban kezdődő, féléves magyar EU elnökség hivatalos programja keretében Budapesten, a Pesti Vigadóban. Az Agrárminisztérium, az Ökológiai Gazdálkodók Európai Szövetsége (IFOAM Organics Europe) és az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) társszervezésében megvalósuló nagyszabású konferencia időszerű és az ökológiai gazdálkodási ágazat számára kiemelt fontosságú témákat tárgyal, párbeszédet folytatva az ellátási lánc szereplőivel, termelőkkel, feldolgozókkal, kereskedőkkel, kutatókkal és magas szintű szakpolitikai döntéshozókkal egyaránt.

ökogazdálkodás, Európai Ökogazdálkodási Kongresszus

Részletek
2024. július 5.

Hír
Beszámoló a hajdúnánási Ökológiai Szántóföldi Fajtabemutatóról

Az ökológiai gazdálkodás egyik alappilére a jó fajtaválasztás. Ennek szellemében rendezték meg 2024. június 14-én a hajdúnánási Kendereskertben az Ökológiai Szántóföldi Fajtabemutatót a Debreceni Egyetem, a NAK és a Kelet-Magyarországi Biokultúra Egyesület szervezésében.

Részletek
2024. június 25.

Hír
Térképre kerültek a hazai ősgabona termékelőállítók - Direktben vásárolhatnak a fogyasztók

Csaknem hatvan helyszín került fel arra a térképre, amely a vásárlók számára mutatja, hogy hol találhatóak meg Magyarország szerte azok a pékségek, malmok vagy éppen gazdaságok, ahonnan kiváló minőségű ősgabona lisztet, kenyeret vagy tésztát vásárolhatnak az elkötelezett fogyasztók. Az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) és partnerei a közelmúltban szerveztek szakmai napot a szári Csoroszlya Farmon, hogy a piac szakmai szereplői, gazdák, molnárok és pékek, valamint a kutatók közös eszmecserét folytathassanak a gabona élelmiszer értéklánc jelenéről és jövőjéről. 

alakor, tönke, ősgabona, tönköly

Részletek
2024. június 25.

Hír
Dán pékkultúra, francia kövesmalom technológia és a hazai ökológiai búzatermesztés tapasztalatai

2024. június 12-13-án a szári Csoroszlya Farm adott helyet annak a kétnapos, különböző ágazati szereplőket összefogó rendezvénysorozatnak, amelynek keretében újra összegyűlt a hazai Gazda-Molnár-Pék közösség apraja-nagyja.

ősgabona, búza, gazda-molnár-pék

Részletek
2024. június 20.

Hír
Te mit gondolsz a sorköztakarásról?

Klímaváltozáshoz alkalmazkodó, fenntartható szőlőművelés - segítsd kutatómunkánkat egy kitöltéssel!

Részletek

Támogatók

  
Az oldalt fejlesztette:

Biztos vagy benne?


Mégsem Igen